Dykning & Marinjobb

  • English
  • Facebook
  • Mail
  • telefon: 0304 - 314 13
  • mobil: 0731 - 827 126

Dykning

Vad gör vi?

Det som är viktigt för kunden är också viktigt för oss! Vi hjälper er med diverse dykjobb, ni kan se på vårt galleri vad vi tidigare har gjort. Alla dykjobb utförs om dom inte ses som riskfyllda för dykaren.

Förlorade föremål

Sedan vi startade 2011 har vi hjälpt våra kunder att hitta förlorade föremål under vattnet. Vi har bland annat funnit glasögon, guld armband & en propeller. För att kunna finna föremål krävs en relativt bra beskrivning på var ni har tappat det. Ni kan även kontakta oss för hjälp med att bärga båtar som har sjunkit under oväder etc.

Inspektion av bryggor/båtar

Vi hjälper er att kontrollera så förankringar av bryggor & båtar är i bra skick. Samt hjälper er att byta ut delar vid behov. Även inspektioner under båtar samt rengöring av skrov kan erbjudas med eller utan foto dokumentation.

Inspektion av områden

Ibland behövs områden under vatten kollas av vid tex badplatser, båtvarv & båtplatser. Vi hjälper er att söka av områden så att ni blir garanterade säkerhet samt städa upp det som behövs.

 

Om man är intresserad av att fylla tuber eller ta en dykkurs gör vi inte längre detta utan hänvisar till dykklubben i Smögen eller Lysekil.

 

www.smogendyk.se 

 

http://www.diveteam.se

Bilder från galleriet

   
© Haere Mai AB 2014-2021. All Rights Reserved.