Catering


Haere Mai Catering


Vi erbjuder catering i mindre skala än tidigare. Detta innebär att vi under sommarmånaderna Juni - Augusti fokuserar på vårt Bed & Breakfast och dykjobb. Övriga månader går det att boka oss på helger Lördagar och Söndagar.

Vi har ett minimum antal på 20 personer, mejla en förfrågan så återkommer vi inom kort.  


Varmt välkomna att höra av er

Jenny & Peter 

Haere Mai AB


Bufféer

Priserna är per portion, minimum 20 portioner.


Haere Mai`s Grillbuffé , 365:- 

 

Fläskfilé marinerad med soja & honung

Barbecuemarinerad Kycklingfilé

Pizzarutor med pesto & lagrad ost

Rostad kulpotatis 

Krämig potatissallad med lime & chili 

Grekisk sallad

Tzatziki med äpple och mynta 

Hembakt Focaccia med färskostkräm


 

Haere Mai`s Havsinspiration, 395:- 

 

Räkcheviche

Laxwraps

Paj med lagrad ost och dill

Lax marinerad med soja & honung

Rostade rotfrukter med chili och semasfrön

Säsongssallad

Limeaioli

Lantbröd och färskostkräm

 

Haere Mai´s Gröna Buffé - 330:- 

 

Pastasallad med apelsinvinegrett & primörer

Tandorimarinerade Quornfiléer

Pizzamuffins

Gazpacho med vitlökskrutonger

Rostad kulpotatis med ruccolapesto

Säsongssallad

Krämig Mango & vitlöksdressing

Morotsbröd & smör

 

 

Prislista egenkomponerad buffé

Priserna anges per person

Obs, behöver vara 5-6 rätter + sås och bröd för en fullständig buffé

 

Kötträtter 65:-

Fisk- & skaldjursrätter 70:-

Sallader / Potatis/ Tillbehör 50:-

Vegetariskt 50:-

Dressingar 25:-

Bröd 25:- 

 


Café rätter

Priserna är per portion, minimum 20 portioner.


Klassisk Caesar, 235:-                    

Roman sallad med grillad Kycklingfilé (200 g), krispigt bacon, lagrad ost, rödlök & coktailtomat. Serveras med hembakt focaccia & caesardressing


Havets Caesar, 275:-                        

Roman sallad med räkor (100 g), kokta ägg , lagrad ost, syltad rödlök & coktailtomat. Serveras med hembakt focaccia & aioli


Haere Mai´s Räkwrap, 275:-

Tortillabröd fylld med räkor (100g), salladslök, lime & chilidressing, ägg och roman. Serveras med melon och lantchips.


Tapas by Haere Mai, 275:-

Efter säsong komponerad tapastallrik med medelhavsinspirerad plockmat, serveras med grillad focaccia.


Lasagne, 225:-

Vegetarisk eller klassisk, serveras med säsongssallad samt honung & vitlöksdressing.


Italiensk Lyxlandgång, 225:-

 

Landgång på  saftifg hönökaka  med basilikakräm. Toppad med italienska delikatesser och garnerad med grönsaker och frukt efter säsong. 

 

Skaldjurslandgång by Haere Mai 255:-

 

Landgång på saftig hönökaka med lime & chilifärskost. Toppad med  skaldjur, fiskdelikatesser och grönsaker efter säsong. 


Bakverk & Desserter

Priserna är per portion, minimum 20 portioner

 

Gräddtårta smaksatt efter säsong, 75:-


Pannacotta efter säsong, 85:-


Citron och Limecheesecake med jordgubbssås 85:- 


Äpplepaj med vaniljsås, 75:-  


Kladdig chokladkaka med färskostkräm och rårörda bär 75:-                                                


Daimtryffel, 50:-



Bokningsvillkor


Minimum beställning

Minimum 20 personer per vald buffé / rätt. För specialkost tillkommer ett pristillägg i % per person beroende på hur mycket i menyn som behöver anpassas.

 


Bokning

Vi erbjuder endast catering på helger under lågsäsong. Juni - Aug jobbar vi med vår övriga verksamhet.

 

Förfrågan för catering mejlas till: info@haeremai.se

 

Ändringar av beställd mat som antal, allergier eller meny måste göras senast 1 vecka före avhämtning / leverans.

Fullpris debiteras annars ändå.

 


Betalning

 

Görs med swish i samband med bokningen. Det går även att betala via faktura, observera att betalningen skall vara oss tillhanda senast 1 vecka innan avhämtning / leverans.

 


Leveranskostnad

 


Maten levereras kall för uppvärmning av kunden på plats. Leverans eller avhämtning sker på förmiddagen mellan 11:00-13:00.


Leveranspris,


Inom Orust 600 kronor (Ej Kärringön, Gullholmen, Flatön och Lyr)


Utanför Orust, mejla för en offert



I alla priser ingår moms 12% hämtpris