Vi erbjuder catering i mindre skala än tidigare. Detta innebär att vi under sommarmånaderna Juni - Augusti fokuserar på vårt Bed & Breakfast och dykjobb. Övriga månader går det att boka oss på helger Lördagar och Söndagar.
Vi har ett minimum antal på 20 personer, mejla en förfrågan så återkommer vi inom kort.
Varmt välkomna att höra av er
Jenny & Peter
Haere Mai AB
Bufféer
Priserna är per portion, minimum 20 portioner.
Haere Mai`s Grillbuffé , 365:-
Fläskfilé marinerad med soja & honung
Barbecuemarinerad Kycklingfilé
Pizzarutor med pesto & lagrad ost
Rostad kulpotatis
Krämig potatissallad med lime & chili
Grekisk sallad
Tzatziki med äpple och mynta
Hembakt Focaccia med färskostkräm
Haere Mai`s Havsinspiration, 395:-
Räkcheviche
Laxwraps
Paj med lagrad ost och dill
Lax marinerad med soja & honung
Rostade rotfrukter med chili och semasfrön
Säsongssallad
Limeaioli
Lantbröd och färskostkräm
Haere Mai´s Gröna Buffé - 330:-
Pastasallad med apelsinvinegrett & primörer
Tandorimarinerade Quornfiléer
Pizzamuffins
Gazpacho med vitlökskrutonger
Rostad kulpotatis med ruccolapesto
Säsongssallad
Krämig Mango & vitlöksdressing
Morotsbröd & smör
Prislista egenkomponerad buffé
Priserna anges per person
Obs, behöver vara 5-6 rätter + sås och bröd för en fullständig buffé
Kötträtter 65:-
Fisk- & skaldjursrätter 70:-
Sallader / Potatis/ Tillbehör 50:-
Vegetariskt 50:-
Dressingar 25:-
Bröd 25:-
Café rätter
Priserna är per portion, minimum 20 portioner.
Klassisk Caesar, 235:-
Roman sallad med grillad Kycklingfilé (200 g), krispigt bacon, lagrad ost, rödlök & coktailtomat. Serveras med hembakt focaccia & caesardressing
Havets Caesar, 275:-
Roman sallad med räkor (100 g), kokta ägg , lagrad ost, syltad rödlök & coktailtomat. Serveras med hembakt focaccia & aioli
Haere Mai´s Räkwrap, 275:-
Tortillabröd fylld med räkor (100g), salladslök, lime & chilidressing, ägg och roman. Serveras med melon och lantchips.
Tapas by Haere Mai, 275:-
Efter säsong komponerad tapastallrik med medelhavsinspirerad plockmat, serveras med grillad focaccia.
Lasagne, 225:-
Vegetarisk eller klassisk, serveras med säsongssallad samt honung & vitlöksdressing.
Italiensk Lyxlandgång, 225:-
Landgång på saftifg hönökaka med basilikakräm. Toppad med italienska delikatesser och garnerad med grönsaker och frukt efter säsong.
Skaldjurslandgång by Haere Mai 255:-
Landgång på saftig hönökaka med lime & chilifärskost. Toppad med skaldjur, fiskdelikatesser och grönsaker efter säsong.
Bakverk & Desserter
Priserna är per portion, minimum 20 portioner
Gräddtårta smaksatt efter säsong, 75:-
Pannacotta efter säsong, 85:-
Citron och Limecheesecake med jordgubbssås 85:-
Äpplepaj med vaniljsås, 75:-
Kladdig chokladkaka med färskostkräm och rårörda bär 75:-
Daimtryffel, 50:-
Bokningsvillkor
Minimum beställning
Minimum 20 personer per vald buffé / rätt. För specialkost tillkommer ett pristillägg i % per person beroende på hur mycket i menyn som behöver anpassas.
Bokning
Vi erbjuder endast catering på helger under lågsäsong. Juni - Aug jobbar vi med vår övriga verksamhet.
Förfrågan för catering mejlas till: info@haeremai.se
Ändringar av beställd mat som antal, allergier eller meny måste göras senast 1 vecka före avhämtning / leverans.
Fullpris debiteras annars ändå.
Betalning
Görs med swish i samband med bokningen. Det går även att betala via faktura, observera att betalningen skall vara oss tillhanda senast 1 vecka innan avhämtning / leverans.
Leveranskostnad
Maten levereras kall för uppvärmning av kunden på plats. Leverans eller avhämtning sker på förmiddagen mellan 11:00-13:00.
Leveranspris,
Inom Orust 600 kronor (Ej Kärringön, Gullholmen, Flatön och Lyr)